Γιατράς : «Δώσαμε ό,τι είχαμε και κερδίσαμε»

Γιατράς : «Δώσαμε ό,τι είχαμε και κερδίσαμε»

Η συνέντευξη Τύπου του Προμηθέα.

Ο Προμηθέας, έστω και αγχωτικά στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη επί της Κύμης στην Χαλκίδα. Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Γιατράς έκανε λόγο για δίκαιη νίκη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Σαλούστρο που έπαιξε παρότι άρρωστος.

«Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, εμείς ήρθαμε συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή και που είχε κάνει τρομερές νίκες και στο γήπεδο της και εκτός έδρας. Ίσως αυτή να ήταν η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε φέτος, βάση των προβλημάτων που είχαμε. Δεν ήταν μόνο οι δύο απουσίες μας, αλλά είχαμε και τον Σαλούστρο στο νοσοκομείο  με γαστρεντερίτιδα και ήρθε εδώ με δική του ευθύνη για να παίξει.

Όλα τα παιδιά μας παλέψανε και δώσανε ότι είχαν. Η Κύμη προσπάθησε στο τέλος, πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε κάποια τρίποντα από τα επιθετικά ριμπάουντ και κατάφερε να πλησιάσει. Θεωρώ ότι τελικά κερδίσαμε δίκαια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και  συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έκαναν ταξίδι και ήρθαν σήμερα να δουν το παιχνίδι.

Ακόμα, συγχαρητήρια στην Κύμη και στον προπονητή της και θέλω να τους ευχηθώ να βρίσκονται στα play off, όπως πραγματικά πιστεύω ότι θα συμβεί. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, πολύ καλά δομημένη και όπως έχω πει ταιριάζουμε στο αγωνιστικό στυλ, παίζουν ωραίο μπάσκετ, ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και νομίζω ότι θα συνεχίσουν έτσι και θα τερματίσουν ψηλά στην βαθμολογία».

Για το πώς πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του Προμηθέα το βάρος της υψηλής θέσης στην βαθμολογία: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω για ομάδες όπως ο Προμηθέας αλλά και η Κύμη είναι ότι είναι ομάδες που τις έχει ανάγκη η Α1. Μπορεί να έχουν έρθει πρόσφατα από χαμηλότερες κατηγορίες, αλλά αυτό που δείχνουν και αγωνιστικά και με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ότι πρέπει να βρίσκονται στην Α1.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μην χάσουμε το μυαλό μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι και αυτό που έλεγα και στον πρώτο γύρο που είχαμε 6 νίκες σε 7 ματς, ότι πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τότε υπήρξαν κάποια προβλήματα, έφυγαν δύο από τους καλύτερους μας παίκτες για πειθαρχικά παραπτώματα, ο Έβανς και ο Ρέλεφορντ, πήραμε τότε ένα ρίσκο με την διοίκηση να μας στηρίζει.

Θα μπορούσαν να είναι αντίθετα τα πράγματα, να είχα πάει εγώ σπίτι μου και να έπαιζαν αυτοί, αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τώρα οφείλουν όλοι οι παίκτες να δουλεύουν, να έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους και σιγά σιγά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι να έχει συνέχεια μια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ