Καστρίτης : «Κρατάμε την αντίδραση»

Καστρίτης : «Κρατάμε την αντίδραση»

Η συνέντευξη Τύπου της Κύμης.

Η Κύμη έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, όμως τελικά ηττήθηκε με 68-73 από τον Προμηθέα. Ο τεχνικός της ομάδας της Χαλκίδας, Γιάννης Καστρίτης, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα της Πάτρας άξιζε τη νίκη.

«Να δώσω αρχικά πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς Γιατρά και στην ομάδα του Προμηθέα τόσο για την μέχρι τώρα πορεία τους, όσο και για την παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι. Παρότι ήρθαν με δύο σημαντικότατες απουσίες, φάνηκε εξαρχής ότι ήταν έτοιμοι πνευματικά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα.

Θεωρώ ότι ήταν δίκαια η νίκη τους, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού  το διεκδίκησαν με τον πιο σωστό τρόπο και αυτό οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για εμάς και αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση μας στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε που πραγματικά συνειδητοποιήσαμε το πώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, έπρεπε όμως να το είχαμε κάνει για 40 λεπτά.

Αυτό που επίσης κρατάμε , όσο και αν μας στεναχωρεί, είναι ο άσχημος τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο ματς και που περιμέναμε ότι θα μας οδηγήσει σε μια ακόμα νίκη. Σίγουρα πνευματικά δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε, παρότι γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα που ειδικά στον αιφνιδιασμό τιμωρεί οποιοδήποτε λάθος.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν σβήνει σε καμία περίπτωση την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μας το τελευταίο τρίμηνο.  Ήμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτούς. Απλά σήμερα ήταν ένα μάθημα ότι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου , θα είναι όπως το σημερινό, θα είναι τελικός αφού όλοι μάχονται για την ζωή τους.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις μας, αφού έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, την Τρίτη πρέπει να αγωνιστούμε ξανά. Παραμένοντας ταπεινοί και κοιτάζοντας προπόνηση με την προπόνηση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική μα υποχρέωση», κατέληξε ο Καστρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ