Διαψεύδει τη συμφωνία, όχι τις συζητήσεις για Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός!

Διαψεύδει τη συμφωνία, όχι τις συζητήσεις για Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τον Αμερικανό, λόγω του χαρακτήρα του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι του Σαββάτου συμφώνησε με τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Λίγη ώρα αργότερα οι «πράσινοι» διέψευσαν πως υπάρχει συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία, διότι στο «τριφύλλι» φοβούνται τον περίεργο χαρακτήρα του Ντόρσεϊ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Τσάβι Πασκουάλ, γνωρίζει τον Αμερικανό από την κοινή τους θητεία στη Μπαρτσελόνα και είναι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, ο Καταλανός τεχνικός εγγυάται για τον χαρακτήρα του 33χρονου ψηλού και πιστεύει πως μπορεί να τον διαχειριστεί. Τέλος, ο Πασκουάλ θεωρεί πως αν υπάρξει συμφωνία με τον Ντόρσεϊ θα κερδίσει και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο παίκτης, η καριέρα του οποίου τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ