Μορέιρα – «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά» (Pic)

Μορέιρα – «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά» (Pic)

Ο Γιανίκ Μορέιρα έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης για λογαριασμό του Περιστερίου και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου ο Γιανίκ Μορέιρα τα ξημερώματα της Τετάρτης προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα και να αρχίσει την προετοιμασία. Με την άφιξη του στην Ελλάδα ο Ανγκολέζος σέντερ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Τον Γιανίκ Μορέιρα στο αεροδρόμια υποδέχθηκε  ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ της ομάδας, Άκης Παπακωνσταντίνου.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες του Περιστερίου. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα οι Τεράν Πέτεγουεϊ, Τζος Χάγκινς και Ίαν Μίλερ την Πέμπτη 5/8 και ο Τσαντ Μπράουν την Παρασκευή 6/8.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιανίκ Μορέιρα:

«Είναι δύσκολο να μιλάμε για μπάσκετ τέτοιες ώρες, αφού η σκέψη όλων μας είναι στην καταστροφή, στον αγώνα που δίνεται για να περιορισθεί και σε όσους δοκιμάζονται σκληρά. Είμαι βέβαιος ότι, όπως και στο παρελθόν, οι Έλληνες θα ανακάμψουν και θα ό,τι χάθηκε θα ξαναφτιαχτεί».

Αρχικά μίλησε για τις προσδοκίες της νέας σεζόν: «Σίγουρα θα είναι μια πολύ ωραία χρονιά, δύσκολη, αλλά ωραία. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Η ομάδα είναι καινούρια, αλλά ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Περιστέρι. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ