Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ποιος φταίει τώρα που έλειπε ο Μάνταλος;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάκης Αγγελόπουλος – «Θα έχουν λυθεί τα ban την επόμενη εβδομάδα»

Ξεκάθαρος ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα ban που έχουν προκύψει από οφειλές προηγούμενων χρόνων, τονίζοντας πως θα λυθούν εντός της επόμενης βδομάδας

Μάκης Αγγελόπουλος – «Θα έχουν λυθεί τα ban την επόμενη εβδομάδα» | to10.gr

Ο Μάκης Αγγελόπουλος απαντάει αυτή την ώρα διαδικτυακά σε ερωτήσεις φιλάθλων της ΑΕΚ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσικά, από τις πιο σοβαρές ανησυχίες του κόσμου της Ένωσης έχει να κάνει με τα 13 ban που έχει δεχτεί η ΑΕΚ, από οφειλές προηγούμενων ετών, κάτι που δεν της επιτρέπει να ανακοινώσει μεταγραφές για την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος για τα ban ανέφερε:

-το ότι τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν τόσο πολύ με τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Πρέπει να ρωτήσουν τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν. Δεν βρίσκω το λόγο αυτής της υπεραντίδρασης και υπερευαισθησίας. Η ΑΕΚ μόνο καλά έχει συμπεριφερθεί και έχει βάλει μπροστά το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε πρωτοστατήσει για να λυθούν παθογένειες, όπως η μείωση της φορολογίας, του ΦΠΑ, στο ποσοστό από το στοίχημα και στην κεντρική διαχείριση. Η ΑΕΚ έχει δώσει μεγάλες μάχες και επίσης έχει φέρει και τους τελευταίους δύο διεθνείς τίτλους στη χώρα και έχει χρηματοδοτήσει από τα ταμεία της δύο διεθνείς διοργανώσεις, το 2018 και το 2020. Έχουμε μόνο θετικά κάνει και εκτιμώ πως αυτή η εμπάθεια στα όρια του κόμπλεξ για την ομάδα μας δεν ξέρω από πού πορεύεται. Ίσως ενοχλήσαμε κάποιους που είχαν μάθει διαφορετικά».

-το θέμα των ban: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα προβλήματα στις πληρωμές, δύο μηνών σε κάποιους αθλητές. Χάσαμε και κάποιες ρυθμίσεις. Το αντιμετωπίσαμε και το αντιμετωπίζουμε. Εκτιμώ πως τις επόμενες μέρες θα το έχουμε λύσει οριστικά. Την επόμενη εβδομάδα».

-τα χρέη της ΚΑΕ: «Δεν έχει χρέη η ΚΑΕ. Ο φετινός ισολογισμός θα κλείσει με μηδενικές υποχρεώσεις. Έχουμε κάποια βάρη που κουβαλάμε από το παρελθόν αλλά τώρα όμως είμαστε πολύ καλά».

-το τι πήγε στραβά με τα ban: «Η ΑΕΚ έχει ανάγκη χρηματοδότησης από 2,5 ως 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως και τα βάζω εγώ. Η περσινή χρονιά πέρα από το μπάτζετ είχε τρεις μεγάλες πηγές εξόδων. Τη διοργάνωση του F8 που χρηματοδοτήσαμε με μισό εκατομμύριο, επενδύσαμε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ στο νέο γήπεδο ενώ πάθαμε αρκετές ζημιές από μια θεομηνία, ενώ πέραν αυτών είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα από το ρόστερ. Αυτό δημιούργησε ένα περιβάλλον οικονομικής δυσκολίας, ήρθε και η πανδημία που επηρέασε κάποιες δικές μου δραστηριότητες στο real estate και στο retail που ήταν κλειστό. Έτσι υπήρχε μια δυσκολία οικονομική σε μένα και ταυτόχρονα σε ένα διάστημα 3-4 μηνών. Όταν μια ομάδα στηρίζεται από έναν άνθρωπο μπορεί να συμβεί αυτό».

Με την διευθέτηση των ban από την διοίκηση της ΑΕΚ, τότε θα μπορούν να προβούν και σε επίσημες ανακοινώσεις για τις συμφωνίες με παίκτες που έχει ως τώρα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από