Προανήγγειλε επιστροφή Ντούσαν Σάκοτα ο Μάκης Αγγελόπουλος

Προανήγγειλε επιστροφή Ντούσαν Σάκοτα ο Μάκης Αγγελόπουλος

Την επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα προανήγγειλε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις

Θέμα επιστροφής του Ντούσαν Σάκοτα υπάρχει στην ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχωρεί στους φίλους της «Ένωσης». Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει το εν λόγω ενδεχόμενο.

Επίσης, ο Αγγελόπουλος σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι για πρώτη φορά επί ημερών του υπήρξε πλήρης συμφωνία με τον προπονητή για τις ανα΄γκες μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε:

-τον Ντούσαν Σάκοτα: «Υπάρχει μια συζήτηση επιστροφής, είναι κάτι ανοιχτό».

-τις μεταγραφικές κινήσεις: «Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Το θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, μακάρι και τα αποτελέσματα. Στο χώρο αυτό δεν είναι τίποτα δεδομένο. Έχουμε μια ευτυχή συγκυρία να έχουν ταιριάξει τα θέλω κάποιων παικτών που τα ήθελε η διοίκηση 3-4 χρόνια με τα θέλω του προπονητή. Φέτος έτυχε παιδιά που τα κυνηγούσαμε χρόνια να έρθουν όλα μαζί. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος».

-την επιστροφή του Μάνι Χάρις: «Έτυχε να τον θέλω προσωπικά και να τον θέλει κι ο προπονητής. Είναι ένας από τους τέσσερις τέτοιους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ