Στον Ιωνικό ο Θανάσης Γιαπλές

Στον Ιωνικό ο Θανάσης Γιαπλές

Ο Θανάσης Γιαπλές θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού, ο οποίος φέτος ήταν μέλος του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού.

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε τον Θανάση Γιαπλέ ως άμεσο συνεργάτη του Κούρο Σεγκούρα.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν μέχρι την περασμένη σεζόν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί ως πρώτος προπονητής στα Τρίκαλα, το Ρέθυμνο και στον Ίκαρο.

Στο τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού θα παραμείνει ο  Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος βρισκόταν από την περσινή σεζόν εκεί και κατά την διάρκεια της χρονιάς είχε αναλάβει ως πρώτος προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει πως οι Άγγελος Τσίκληρας και Θανάσης Γιαπλές θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κόουτς Curro Segura.

Ο Άγγελος Τσίκληρας βρισκόταν και πέρσι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ανέλαβε σε δύο διαφορετικές περιόδους στη θέση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα, έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα τη σεζόν ως head coach οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 8ης θέσης και στην πρόκριση στα play-offs της Stoiximan Basket League.

Ο Θανάσης Γιαπλές διαθέτει τεράστια εμπειρία στους πάγκους, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία ως assistant coach, αλλά και ως head coach σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώσεις φυσικά σε Ελλάδα και Euroleague. Κατά το παρελθόν, έχει δουλέψει και στο Κατάρ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Al Rayyan».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ