Μωραΐτης – «Υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα»

Μωραΐτης – «Υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα»

Ο Μωραΐτης μίλησε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου και τόνισε πως η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και θα είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League.

H ομάδα του Περιστερίου έχει αρχίσει την προετοιμασία για την νέα χρονιά, ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου ρίχνεται στην μάχη για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ο νεοαποκτηθής Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στη ιστοσελίδα του συλλόγου για όλη την προετοιμασία της ομάδας και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη χημεία στην ομάδα και πως όλοι οι παίκτες έχουν δεθεί μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης στην ιστοσελίδα του Περιστερίου:

«Η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το πρώτο διάστημα. Κάναμε σκληρές προπονήσεις και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα, έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά και προσπαθούμε για το καλύτερο έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του BCL και δυο ημέρες αργότερα τον τελικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο 100% εκείνη τη χρονική στιγμή»

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των «κυανοκιτρίνων» μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, είπε:

«Είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα. Στόχος, όπως έχει πει και ο κόουτς Μανωλόπουλος, είναι να παίξουμε γρήγορα και να επιδιώξουμε τον αιφνιδιασμό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, υπάρχει τρομερή χημεία και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ