Βετούλας : «Το μυαλό μας δεν ήταν εκεί που έπρεπε»

Βετούλας : «Το μυαλό μας δεν ήταν εκεί που έπρεπε»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στάθηκε ο Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα του Ρεθύμνου από τον Ολυμπιακό. «Θέλω πολλή δουλειά στην άμυνα πάνω στην άμυνα και στα πικ εν ρολ», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το «Μελίνα Μερκούρη» επικρατώντας 86-66 του Ρεθύμνου, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Νίκο Βετούλα, να στέκεται στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του. Τι είπε για την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» αλλά και τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση οι Κρητικοί».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι θα θέλαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και όσες φορές προσπαθήσαμε κάτι τέτοιο δεν είχαμε το μυαλό να κρατήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος, διάβασε τις φάσεις ήταν εύστοχος στα τρίποντα και θεωρώ ότι, αν και σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο παίζοντας με ομάδες στο επίπεδο του Ολυμπιακού, το μυαλό μας δεν ήταν στο μεγαλύτερο βαθμό εκεί που έπρεπε», είπε αρχικά.

Τέλος, σε ερώτηση για τους τομείς οι Κρητικοί χρειάζονται βελτίωση εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, τόνισε πως «θέλουμε πολλή δουλειά στην άμυνα πάνω στη μπάλα και στα πικ εν ρολ. Θεωρώ ότι θα δουλέψουμε για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ