ΑΕΚ – Επαγγελματικά συμβόλαια σε Καρλή και Σαξιώνη

ΑΕΚ – Επαγγελματικά συμβόλαια σε Καρλή και Σαξιώνη

Οι νεαροί Μιχάλης Καρλής και Κώστας Σαξιώνης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις των Παππά και Μπόγρη και τις αφίξεις των Κόλομ, Βαουλέτ, Γέλοβατς και Γκρίφιν, η Ένωση φρόντισε να επενδύσει και για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν επαγγελματικά συμβόλαια στους δύο νεαρούς Μιχάλη Καρλή (18χρ., 1μ.87) και Κώστα Σαξιώνη (18χρ., 1μ.94).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι οι νεαροί αθλητές της, Μιχάλης Καρλής (18χρ., 1μ.87) και Κώστας Σαξιώνης (18χρ., 1μ.94), υπέγραψαν σήμερα (18/08) στα Άνω Λιόσια, επαγγελματικό συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».

Τα δύο Αετόπουλα, που συνήψαν συμφωνία για δύο (1+1) χρόνια, εκπαιδεύτηκαν και κρίθηκαν και υπό απαιτητικές συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, θ’ ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καρλής βρίσκεται επί τριετία στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ, συμμετέχοντας στις Ομάδες Παίδων και Εφήβων. Στην Ομάδα Εφήβων της ΑΕΚ συμμετείχε επί διετία ο Σαξιώνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ