Σκουρτόπουλος – «Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό»

Σκουρτόπουλος – «Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα νέα πρόσωπα που έχει ο Ηρακλής και τόνισε ότι θέλει να χτίσει κάτι διαφορετικό.

Στα νέα πρόσωπα που έχει ο Ηρακλής στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θέλει να χτίσει κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινάμε σήμερα (18/08), με πολύ όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια ομάδα ολοκληρωτικά. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν και αρκετά μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, σε χαρακτήρα και ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά, που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια δυναμική ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, που μπορεί να έχει η ομάδα γι’ αυτή τη σεζόν και ο καθένας μας να προσφέρει το μέγιστο για το καλό της ομάδας του Ηρακλή. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπήσει την προσπάθεια αυτή και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί, ευχαριστημένοι, να απολαύσουμε τους κόπους της.

Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σίγουρα, με την καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ