ΚΑΕ AEK : «Σοκαρισμένη όλη η υφήλιος με όσα έγιναν στην Τούμπα»

ΚΑΕ AEK : «Σοκαρισμένη όλη η υφήλιος με όσα έγιναν στην Τούμπα»

Θέση για όλα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Super League πήρε η ΚΑΕ, υποστηρίζοντας απόλυτα την ΠΑΕ, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της.

Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα με (αρνητικούς) πρωταγωνιστές τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ «πάγωσαν» όχι μόνο τους παίκτες της ΑΕΚ ή την ελληνική κοινωνία, αλλά ολόκληρη την υφήλιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την απόλυτη στήριξή της προς την ΑΕΚ ΠΑΕ, στις όποιες ενέργειές της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνει αλληλέγγυα με την πολιτική ευθύνης, που ακολουθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όσα είδε σοκαρισμένη όλη η υφήλιος από τον τηλεοπτικό δέκτη προκαλούν την οργή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Είναι αυτονόητο, ότι στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού.

Θέλουμε να ευχηθούμε στη Διοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για πλήρη δικαίωση και ευελπιστούμε όπως τα αρμόδια όργανα σπεύσουν για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία εκείνων, που διασαλεύουν την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας σε μια ευνομούμενη Πολιτεία.

Κατ΄επέκταση ευχόμαστε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθληματικού τίτλου. Διότι αποτελεί κοινή παραδοχή, φίλων και αντιπάλων, ότι εντός του αγωνιστικού χώρου είναι κατά την τρέχουσα περίοδο η καλύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ