Ολο και πιο κοντά Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός

Ολο και πιο κοντά Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός

Σε πολύ καλό δρόμο οι επαφές των ερυθρόλευκων με τον ομογενή άσο

Μια πολύ σπουδαία κίνηση επιχειρεί να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει σε θετικό κλίμα τις επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του πρώην γκαρντ της Μακάμπι και η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση εξελίσσεται θετικά.

Χωρίς ακόμη οι δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία, μπορούμε να πούμε ότι ολοένα έρχονται και πιο κοντά. Ο 25χρονος σουτέρ, έθεσε ως προτεραιότητα να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όμως αυτή τη στιγμή πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα Λάιτι, επέλεξαν να κρατήσουν στάση αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μια τακτική, που όπως φαίνεται θα τους δικαιώσει, καθώς αν τελικά υπογράψουν τον Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποιεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, θα μιλάμε για μια κίνηση πρώτου μεγέθους.

Ο ομογενής άσος ήταν από νωρίς πολύ ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε ότι η επιθυμία του ήταν να εξαντλήσει τα περιθώρια για το ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός το σεβάστηκε και προχώρησε σε άλλες λύσεις. Συμφώνησε με τον Λάιτι και αν η Βιλερμπάν δεν έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, τότε πιθανότατα οι ερυθρόλευκοι θα είχαν ήδη ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Ομως, το εμπόδιο που τους έβαλε ο Τόνι Πάρκερ, μπορεί τελικά να αποδειχτεί για… καλό, όπως λέει και η παροιμία.

Τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα Ντόρσεϊ, με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ντύσουν έναν πραγματικά εξαιρετικό παίκτη στα κόκκινα. Πέρα από την δεδομένη αξία του και την γνώση της Ευρωλίγκας, κάτι που είχε θέσει ως βασικό κριτήριο ο coach B, η λύση του Ντόρσεϊ προσφέρει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα. Ως κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, θα αφήσει -εφόσον αποκτηθεί- ανοιχτή την 6η θέση ξένου.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός θελήσει να κάνει κάποια στιγμή και μία έξτρα κίνηση, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τις εγχώριες διοργανώσεις. Ως γνωστόν στο ρόστερ τον Πειραιωτών βρίσκονται αυτή τη στιγμή πέντε αλλοδαποί, οι: Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Φαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ