Επίσημο – Στον Προμηθέα Πάτρας ο Μάιλς

Επίσημο – Στον Προμηθέα Πάτρας ο Μάιλς

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του Αζάια Μάιλς

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και πλέον η μεταγραφή είναι επίσημη. Ο Αζάια Μάιλς είναι και τυπικά παίκτης του Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πέρσι αγωνίστηκε στη Χάποελ Χολόν υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της ΑΕΚ, Στέφανου Δέδα και τώρα θα παίζει στην Basket League για τον Προμηθέα Πάτρας.

Δείτε την ανακοίνωση του Προμηθέα:

«H KAE Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Power Forward Isaiah Miles και τον υποδέχεται στην οικογένεια του συλλόγου.

Ο Miles είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1994 (27 ετών), έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στο «4». Αποφοίτησε το 2016 από το St. Joseph’s College. Τη σεζόν 2015-16 με την ομάδα του κολλεγίου του αναδείχθηκε ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτης της Atlantic Conference και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της περιφέρειάς του.

Πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη ήταν τη χρονιά 2016-17 με τη φανέλα της Γαλλικής Dijon. Το 2017-18 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Usak Sportif, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε ξανά στο Γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ιστορικής Limoges. Τη σεζόν 2019-20 αποφάσισε να επιστρέψει στη G League και να αγωνιστεί με την φανέλα των Delaware Blue Coats.

Τελευταίος του σταθμός πριν τον Προμηθέα ήταν το Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα η Hapoel Holon. Πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 12,1 πόντους και 4,0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ αναδείχτηκε και MVP του Final Four της Balkan League.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια και του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ