Πρεμιέρα για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Πρεμιέρα για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Για τη Δευτέρα (23/8) είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας των αθλητών των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ στο νέο σπίτι της ομάδας, στα Άνω Λιόσια.

Τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ ξεκινούν προετοιμασία στα Λιόσια τη Δευτέρα (23/8) κάνοντας πρεμιέρα στο νέο σπίτι της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Στα Άνω Λιόσια, στο νέο «Σπίτι» μας, κάνουν «πρεμιέρα» τα Αετόπουλά μας την ερχόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Η έναρξη της προετοιμασίας για την περίοδο 2021-2022, των αθλητών των Τμημάτων Υποδομής (Παίδες/Έφηβοι), στο Παλάτι, όπου φιλοδοξεί η «Βασίλισσα» να στεγάσει τα όνειρά της σε όλα τα επίπεδα, σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στο υπέρλαμπρο βιβλίο της τρισένδοξης διαδρομής της.

Ύστερα από 18 χρόνια περιπλάνησης, εξαιτίας της κατεδάφισης του εμβληματικού «Γεώργιος Μόσχος», στο οποίο για τελευταία φορά, το 2003, εκπαιδεύονταν οι εκκολαπτόμενοι αθλητές της ΑΕΚ, η ερχόμενη Δευτέρα χαρακτηρίζεται ως ιστορική.

Το Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων θα συνιστά μόνιμη έδρα των παιδιών μας.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την αναδιάρθρωση του περασμένου Ιουλίου, το νέο οργανωτικό-τεχνικό σχήμα έχει ως εξής: Γιώργος Αρναουτάκης (Αθλητικός Διευθυντής και επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας), Νάκης Μουρατίδης (πρώτος προπονητής Ομάδας Εφήβων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας), Δημήτρης Μαστρογιάννης (πρώτος προπονητής Ομάδας Παίδων και βοηθός προπονητή Ομάδας Εφήβων), Ανδρέας Γαβαλάς (βοηθός προπονητή Ομάδας Παίδων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ