Ένας παλιός γνώριμος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (pic)

Ένας παλιός γνώριμος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται στην Ελλάδα και φρόντισε να κάνει μια επίσκεψη στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε, τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάικ Μπατίστ έζησε μοναδικές στιγμές με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο «Μιχάλης» αγάπησε και αγαπήθηκε από πολλούς στο πράσινο περιβάλλον και φρόντισε να ανταμείψει άπαντες για την εμπιστοσύνη και την φροντίδα που του έδειξαν.

Ο Μπατίστ αγωνίστηκε με το τριφύλλι για δέκα συνολικά σεζόν και κατέκτησε ό,τι τρόπαιο υπήρχε προς διεκδίκηση. Ξεχωρίζουν φυσικά οι τρεις Ευρωλίγκες (2007, 2009, 2011), ενώ στην τροπαιοθήκη του υπάρχουν ακόμα εννιά πρωταθλήματα και εφτά κύπελλα Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή, εργάζεται στους Ορλάντο Μάτζικ ως βοηθός προπονητή, αλλά εκμεταλλεύθηκε το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμά του για να έρθει στην Αθήνα και να επισκεφθεί την παλιά του ομάδα.

Ο Μπατίστ πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο, με την πράσινη ΚΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα στα social media για αυτή την επίσκεψη.

Το μήνυμα της ΚΑΕ για την επίσκεψη του Μπατίστ:

«Με κάποιους ανθρώπους οι δεσμοί είναι οικογενειακοί. Ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας μας και να μιλήσει με τους αθλητές και το επιτελείο μας.

Μάικ θα είσαι πάντα ένας από εμάς!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ