Ολυμπιακός – Ο Μάρτιν, το κρυφό χειρουργείο και το πρόστιμο

Ολυμπιακός – Ο Μάρτιν, το κρυφό χειρουργείο και το πρόστιμο

Η αλήθεια γύρω από το 2ο χειρουργείο του Αμερικανού, το πειθαρχικό του παράπτωμα και τον χρόνο επιστροφής του

Την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν σε φουλ ρυθμους περιμένουν τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός είχε υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως τον Μάιο κι ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του, χρειάστηκε να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Η ανάγκη να αφαιρεθεί το υγρό από το γόνατό του, αλλά και να καθαριστεί ο χόνδρος, οδήγησαν τον 25χρονο σέντερ σε δεύτερη επέμβαση, έπειτα από υπόδειξη των γιατρών του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός δεν ενημέρωσε αρχικά τον Ολυμπιακό για την απόφασή του να υποβληθεί σε νέο καθαρισμό, όμως το έκανε μερικές εβδομάδες αργότερα. Σε κάθε περίπτωση το χειρουργείο ήταν σωστό και επιβεβλημένο από ιατρικής άποψης κι ακόμα κι αν ο παίκτης βρισκόταν στην Ελλάδα εκείνο το διάστημα το ίδιο θα συνέβαινε. Ο καθαρισμός ήταν επιτυχής, όμως το διάστημα πλήρους αποθεραπείας ορίστηκε στις 15-16 εβδομάδες γι’ αυτό και την στιγμή που μιλάμε ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Ο Μάρτιν κάνει κανονικά προπόνηση, αλλά επειδή είναι ανέτοιμος κυρίως αγωνιστικά αποφεύγει το κομμάτι των επαφών, μέχρις ότου να φτάσεις στο απαραίτητο επίπεδο της φόρμας του και να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε -οπως είχε την υποχρέωση- για την δεύτερη επέμβαση πριν την κάνει, δεν παύει να αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και για αυτό ο Ολυμπιακός τιμώρησε τον Αμερικανό σέντερ με πρόστιμο.

Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την πλήρη επιστροφή του στη δράση, καθώς είναι ένας παίκτης τον οποίο πιστεύουν, όμως ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα θα πράξουν αναλόγως. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μια θέση ξένου κενή, την οποία προφανώς θα χρησιμοποιήσει με βάση τις ανάγκες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ