Χάρις – «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην ΑΕΚ»

Χάρις – «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην ΑΕΚ»

Ο Μάνι Χάρις έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορά ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η επιστροφή του Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός, με την Ένωση να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο 31χρονος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της ΑΕΚ για τα μηνύματα υποστήριξης που του έχουν στείλει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρις στην κάμερα της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να γεμίσει ακόμη περισσότερες σελίδες στην Ιστορία της.

Από τις λίγες ημέρες, που βρίσκομαι εδώ, παρατήρησα ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε πολλά. Το γήπεδο είναι απίστευτο. Δεν μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο. Όλα δείχνουν πολύ επαγγελματικά και νομίζω, ότι έχει έρθει μία ακόμη μεγάλη στιγμή του Συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστώ τους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη, που μου δείχνουν καθημερινά. Τους αγαπώ και θα ήθελα να τους πω, ότι η βοήθειά τους είναι υπερπολύτιμη. ΜΟΝΟ… ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ