Το μήνυμα του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό – «Καλή επιτυχία σε έναν σπουδαίο οργανισμό»

Το μήνυμα του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό – «Καλή επιτυχία σε έναν σπουδαίο οργανισμό»

Ο Ρικ Πίτινο έστειλε το δικό του μήνυμα στον Παναθηναϊκό, μετά το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, ευχόμενος καλή επιτυχία στους πράσινους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Αϊόνα Στέιτ του Ρικ Πιτίνο πραγματοποίησε το τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, γνωρίζοντας ισάριθμη ήττα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με 73-66 στο ΟΑΚΑ.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός τεχνικός αντιμετώπισε ως αντίπαλος το τριφύλλι, έχοντας στις πλάτες του δύο περάσματα από τον πάγκο της ομάδας. Ο Πιτίνο έχει πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αμερικανός πρόλαβε να αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η σύνδεσή του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Πιτίνο κέρδισε άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο με τον χαρακτήρα του και φυσικά τις προπονητικές του ικανότητες.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα στο τριφύλλι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο twitter: «Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ! Βοήθησες το Αϊόνα να γίνει καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε έναν σπουδαίο οργανισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ