Στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Μαυροειδής (pic)

Στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Μαυροειδής (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μαυροειδή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους».

«Μήτσο πάντα μαζί…». Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΑΕΚ μέσω της οποίας η Ένωση γνωστοποίησε την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή για ακόμη έναν χρόνο. Ο έμπειρος άσος θα είναι και ο μοναδικός παίκτης από το περσινό ρόστερ που παρέμεινε στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής (36 χρ., 2μ.10) υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα φορά την τιμημένη φανέλα της «Βασίλισσας» και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Με το «Παλάτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια να συνιστά την ικανή συνθήκη για τα σπουδαία μελλοντικά, ΑΕΚ και αθλητής συμπορεύονται για 6η χρονιά. Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι αξίες και οι δεξιότητες του Μαυροειδή – ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας- εγγύηση για την ΑΕΚ της νέας εποχής.

Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας, συμπρωταγωνιστής των επιτυχιών και δράσεων, των ετών 2015-2020, που απογείωσαν τη φήμη της «Βασίλισσας», συνεχίζει να (μας) εμπνέει.

Μήτσο, πάντα μαζί…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ