AEK – O Νίκος Παππάς ανάμεσα στους αρχηγούς της νέας σεζόν

AEK – O Νίκος Παππάς ανάμεσα στους αρχηγούς της νέας σεζόν

Η ΑΕΚ έκανε γνωστούς τους δύο αρχηγούς της για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Νίκο Παππά να παίρνει το χρίσμα μαζί με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Στέφανο Δέδα να θέλει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το περσινό.

Μία από τις πιο δυνατές προσθήκες που πραγματοποίησε η Ένωση ήταν και αυτή του Νίκο Παππά, ο οποίος ήταν άτυχος την περασμένη σεζόν με την ρήξη χιαστού που υπέστη φορώντας την φανέλα της Ζιέλονα Γκόρα και θέλει με την σειρά να αποδείξει πως απομένουν ακόμα πολλά χρόνια στην μπασκετική του καριέρα.

Ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση μαζί με τον Μάνι Χάρις, με την ΑΕΚ να του δίνει το χρίσμα του αρχηγού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Παππάς είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις, ότι το κάθε κύτταρό του είναι Παναθηναϊκό και ότι δεν πρόκειται να πουλήσει εκδούλευση στους οπαδούς της ΑΕΚ. Η διοίκηση της Ένωσης εκτίμησε την ειλικρίνειά του και του έδωσε την αρχηγία στο πλάι του Δημήτρη Μαυροειδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ