Ουάιτ – «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου» (vid)

Ουάιτ – «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου» (vid)

Ο Οκάρο Ουάιτ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, λέγοντας πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει μπροστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους χαρακτήρισε τους καλύτερους στον κόσμο.

Η καμπάνια του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου συνεχίζεται, με τον Οκάρο Ουάιτ να παίρνει την σκυτάλη από τον Κέντρικ Πέρι και να στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κρύβει την χαρά του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί με το τριφύλλι, εκεί όπου θα βρει ξανά τον Δημήτρη Πρίφτη ,με τον οποίο είχαν μια καταπληκτική συνεργασία στον Άρη και τον Ούνιξ Καζάν.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Ουάιτ θα αγωνιστεί στην Euroleague και έκανε το κάλεσμά του στους φιλάθλους, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους καλύτερους του κόσμου.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Ουάιτ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια και που βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε μία καλή σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ