«Βράζει» ο Άρης με την απόφαση της ΕΕΑ

«Βράζει» ο Άρης με την απόφαση της ΕΕΑ

Καθόλου ευχαριστημένος δεν είναι ο Άρης με τη νέα άρνηση της ΕΕΑ στο αίτημά του για άδεια συμμετοχής στη Basket League τη νέα σεζόν.

Καζάνι που «βράζει» είναι ο Άρης μετά τη νέα αρνητική απάντηση της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού) στο αίτημα του για άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η απόφαση δεν στερεί από τον «αυτοκράτορα» τη συμμετοχή αυτή καθεαυτή, τον περιορίζει όμως αισθητά καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης 5 ως 10 βαθμών στο ξεκίνημα της χρονιάς ενόψει του φετινού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του Άρη καταγγέλουν πως δεν εκλήθησαν σε καμία από τις δύο συνεδριάσεις της ΕΕΑ προκειμένου να καταθέσουν τις θέσεις τους, αλλά ούτε γνώριζαν για τις καταγγελίες που είχαν κατατεθεί εναντίον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκλήθη στις 2/8 οπότε και συνεδρίασε η Επιτροπή για να βγάλει την πρώτη απόφαση. Δε γνώριζε καν τα ονόματα των πιστωτών που παρενέβησαν στην Επιτροπή. Κατά δεύτερον ακόμα και στην αίτηση θεραπείας – ανάκλησης και επαναφοράς των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, η οποία εξετάστηκε σήμερα 31/8, και πάλι δεν κλήθηκε ο ΑΡΗΣ προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξετάζει κάθε νόμιμη ενέργεια στην οποία μπορεί να προβεί επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φορείς του μπάσκετ (όπως και του βόλεϊ) έχουν ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει διαφορετικό ποινολόγιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ