Σίμτσακ – «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε – Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας»

Σίμτσακ – «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε – Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας»

Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ, μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου και για το πόσο σημαντικά είναι τα φιλικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Δημήτρη Πρίφτη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου.

Ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Βασίλης Σίμτσακ, μίλησε στο επίσημο σάιτ του «τριφυλλιού» αναφέροντας πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ότι ο χρόνος είναι με το μέρος της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σίμτσακ:

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής.

Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Για τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις: «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ