Στο «Δημήτριος Τόφαλος» το φετινό Super Cup του μπάσκετ

Στο «Δημήτριος Τόφαλος» το φετινό Super Cup του μπάσκετ

Το φετινό Super Cup του διημέρου 25-26 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα στο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας όπως γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, το «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας και έδρα του Προμηθέα, αναμένεται να φιλοξενήσει το φετινό Super Cup του μπάσκετ που θα λάβει χώρα το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, η φιναλίστ ομάδα των περσινών τελικών Λαύριο, και οι 3οι και 4οι της κατάταξης της Basket League 2020-21, ΑΕΚ και Προμηθέας αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλα Παπαδημάτο και παρόντα τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο, υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, στο κλειστό της Πάτρας Δημήτρης Τόφαλος, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 2ου Super Cup το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας για την άψογη συνεργασία και δρομολογεί την προετοιμασία, προκειμένου το 2ο Super Cup να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με το θεσμό του Super Cup γίνεται σε γιορτινό τόνο η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ