Άρης : Επιστρέφει η… κανονικότητα

Άρης : Επιστρέφει η… κανονικότητα

Ρυθμίζονται, μέρα με τη μέρα, οι οφειλές της ΚΑΕ Άρης, με την κατάσταση να ομαλοποιείται σταδιακά στον αυτοκράτορα.

Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για αυτονόητα πράγματα, ωστόσο ή «λαίλαπα» Λάσκαρη κόντεψε να μην αφήσει τίποτα όρθια στην ΚΑΕ Άρης. Από χθες (14/3) αναφέραμε ότι έληξε η επίσχεση των υπαλλήλων της ΚΑΕ και τα γραφεία άνοιξαν και πάλι κανονικά, εξέλιξη αν μη τι άλλο σημαντική.

 Πέρα από αυτό όμως, από την Τετάρτη (15/3) άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα που συντελούν στην ομαλοποίηση της δύσκολης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο αυτοκράτορας.

Αρχισαν δηλαδή άνθρωποι να ασχολούνται με τα διοικητικά ζητήματα, με το αγωνιστικό τμήμα και γενικό να υπάρχει… ζωή στον Αρη. Ειδικότερα έγιναν πληρωμές σε παίκτες, υπαλλήλους ενώ και σήμερα θα πληρωθούν λογαριασμοί που εκκρεμούν.

Υποχρεώσεις που κανονικά θα έπρεπε να είναι τακτοποιημένες, αλλά που η διοίκηση Λάσκαρη είχε αφήσει να «τρέχουν», με αποτέλεσμα η κατάσταση να διογκωθεί και να απειλεί με «πνιγμό» την ιστορική ομάδα.

Φυσικά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι καλά. Χρειάζεται πολύς δρόμος ακόμη έτσι ώστε ο Αρης να «καθαρίσει» εντελώς, καθώς ως γνωστόν, η προηγούμενη διοίκηση έχει αφήσει ένα χρέος μεγαλύτερο των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου έχει αρχίσει να ρυθμίζει ένα-ένα τα ανοικτά ζητήματα, με την κατάσταση να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αργά, αλλά σταθερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ