Ποια μεταγραφή του Ολυμπιακού θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν; (poll)

Ποια μεταγραφή του Ολυμπιακού θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν; (poll)

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και to10.gr σας δίνει την δυνατότητα να αναδείξετε την κορυφαία κίνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη σεζόν 2021-22 με πολύ μεγάλες προσδοκίες, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ ισορροπημένο, καλύπτοντας ουσιαστικά όλες τις «τρύπες» που είχε διακρίνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την περσινή περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τέσσερις πολύ καλές μεταγραφές, με παίκτες που δίνουν διαφορετικά στοιχεία στο σύνολο και δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τόσο κάτι καλό στην Euroleague όσο και τα εγχώρια τρόπαια, στην επιστροφή τους στην Α1.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κυκλώσει ήδη από πέρυσι τους παίκτες που ήθελε να αποκτήσει και η διοίκηση τα κατάφερε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Πρώτο «χτύπημα» από τους Πειραιώτες ήταν ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Τόμας Γουόκαπ.

Ο 28χρονος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 11 Ιουλίου και αναμένεται να συμπληρώσει ιδανικά τον Κώστα Σλούκα στην θέση του άσου.

Χρονικά, η πρώτη ανακοίνωση αφορούσε τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος ήρθε στους ερυθρόλευκους μετά από μια πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε με τον Προμηθέα Πάτρας και θέλει να αποδείξει πως αξίζει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακολούθησε η απόκτηση του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος «δεινόσαυρος» έγινε κάτοικος Πειραιά για να τα βάλει με τους ψηλούς σέντερ της Euroleague και να προσθέσει ύψος και δύναμη κάτω από το καλάθι.

Τελευταίο απόκτημα ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός με το ελληνικό διαβατήριο, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει να διαχειριστεί ένα παίκτη, ο οποίος προσφέρει σε παραπάνω από έναν τομείς.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, καθώς ίσως κριθεί φρόνιμο να αποκτηθεί και ένας παίκτης που θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι και τον παίκτη που πιστεύετε ότι θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ