Βετούλας – «Στόχος να μείνουμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Βετούλας – «Στόχος να μείνουμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Νίκος Βετούλας ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που είχε ο Απόλλωνας Πάτρας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως στόχος για την ομάδα είναι να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.

Ο Απόλλωνας Πάτρας στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πατρινοί κόντραραν μέχρι τέλους τους πράσινους και ηττήθηκαν με 78-76, χάρη σε δύο εύστοχες βολές του Λεωνίδα Κασελάκη. Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Νίκος Βετούλας δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο παρκέ του ΟΑΚΑ και τόνισε πως στόχος τους την φετινή σεζόν είναι να παραμείνουν στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

«Καταρχάς καλή χρόνια σε όλους με υγεία, ελπίζοντας πως θα γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και θα βοηθήσει και τους αθλητές αλλά και τις ομάδες και θα διασκεδάσει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και θεωρώ πως μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Δεν έχει και τόση σημασία κατά την άποψή μου το σκορ, αλλά το ότι ήρθαν παιδιά νέα στην ομάδα και καταλαβαίνουν πως θέλουμε να παίξουμε και ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσαρμογή των ξένων παιδιών, αλλά και των Ελλήνων. Δείχνουν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν και να βοηθήσουν και τον εαυτό τους γιατί είναι παιδιά, όπως ο Τσαλμπούρης και ο Δίπλαρος που μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα. Περιμένουμε κι ακόμα δύο παίκτες που θα έρθουν και θα ενσωματωθούν, ώστε να δουλέψουμε και να μείνουμε στην κατηγορία που είναι και ο στόχος.

Βασικά θέλαμε να δούμε κατά πόσο καταλαβαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε δεδομένα με τους ψηλούς που έχουμε. Ασχέτως αν τα καταφέραμε ή όχι, νομίζω σε μεγάλο βαθμό και στην άμυνα και στην επίθεση ακολούθησαν τα παιδιά το πλάνο και τη φιλοσοφία που έχουμε και γι αυτό είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι τα παιδιά που μπήκαν και «τραβήξαν» την ομάδα από την Α2 στο τέλος ήταν ανταγωνιστικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ