Ποκουσέφσκι – «Πάντα ωραίο να βλέπεις ανθρώπους από μία ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου»

Ποκουσέφσκι – «Πάντα ωραίο να βλέπεις ανθρώπους από μία ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βρέθηκε στο ΣΕΦ για το τουρνουά του Ολυμπιακού και δεν παρέλειψε να μοιραστεί τη χαρά του για την επιστροφή του στο παλιό του σπίτι

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε κόντρα στο Λαύριο για τον ημιτελικό του «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» όμως την παράσταση «έκλεψε» και η παρουσία ενός παλιού γνώριμου στο ΣΕΦ, του Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ στη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, δεν παρέλειψε να βρεθεί ξανά στο παλιό του σπίτι και να παρακολουθήσει την ομάδα όπου ανδρώθηκε, ενώ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Πειραιωτών κατά την αποχώρησή του.

Ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μοιράστηκε μέσω των social media τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόταν και δούλευε από πολύ μικρή ηλικία μέχρι να «εκτοξευτεί» για τον μαγικό κόσμο του NBA.

«Είναι πάντα ωραίο να βλέπω πρόσωπα από έναν σύλλογο που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του άλλοτε αθλητή των ερυθρολεύκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ