Σκουρτόπουλος – «Ο Ντάγκλας είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς»

Σκουρτόπουλος – «Ο Ντάγκλας είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς»

Μετά την φιλική ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε πώς με αυτά τα παιχνίδια βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.

Ο Απόλλων Πάτρας επικράτησε με 83-79 του Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Πάτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή Θανάσης Σκουρτόπουλος παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε πως μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα για την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς.

Ακόμα ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε και το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ Τόνι Ντάγκλας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τον βοηθήσουν να ενταχθεί στην ομάδα, καθώς είναι απαραίτητος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα και την Πάτρα, για να παίξουμε τρία δυνατά φιλικά. Ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν είναι σίγουρα αυτός που πρέπει, αλλά θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε, γιατί είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες και τα καλά σημεία, έτσι ώστε με τις προπονήσεις και τα τρία φιλικά που απομένουν, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μπορέσουμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες αυτές.

Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι 11 καινούργια παιδιά, με τελείως διαφορετική συμμετοχή πέρυσι στις ομάδες τους, που πρέπει να χτίσουνε μια νέα ομάδα. Είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες και πέντε μέρες με τον Ντάγκλας, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Σήμερα (05/09), έπαιξε για πρώτη φορά με τα υπόλοιπα παιδιά, έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις, αλλά εμείς πρέπει να τον βάλουμε στην ομάδα. Είναι για μας απαραίτητο. Είναι ένα στοίχημα με το χρόνο, να παρουσιάσουμε το συντομότερο δυνατό την καλή εικόνα της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ