Νίκος Παππάς στο MEGA – Από καρδιάς εξομολόγηση για τις φωτιές στην Εύβοια (Vid)

Νίκος Παππάς στο MEGA – Από καρδιάς εξομολόγηση για τις φωτιές στην Εύβοια (Vid)

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τη συμμετοχή του στην κατάσβεση των πυρκαγιών, τονίζοντας ότι δε θα μπορούσε να συγκρατηθεί εάν συναντούσε εμπρηστή.

Η Εύβοια δοκιμάστηκε τον προηγούμενο μήνα από τις φλόγες, με μεγάλες δασικές εκτάσεις να καίγονται ολοσχερώς. Πολλοί εθελοντές ενίσχυσαν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανάμεσά τους κι ο Νίκος Παππάς.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ μίλησε για τους λόγους που των ώθησαν προς το πύρινο μέτωπο:

«Ούτε όαση είμαι ούτε έκανα κάτι σημαντικό. Ήμουν εκεί στην περιοχή. Ήμουν στο σπίτι της πρώην συντρόφου μου στη Μύκονο. Θεώρησα ανήθικο να κάνω τις διακοπές μου, να τρώω τα φαγητά μου, να πίνω και δίπλα στο σπίτι μου να υπάρχει τέτοια καταστροφή. Οπότε έτσι αποφάσισα να πάω. Δεν έκανα κάτι ουσιαστικό εγώ. Υπήρχαν εκεί άνθρωποι που είναι πραγματικά ήρωες, που πήγαν στις φωτιές με τεράστια αυταπάρνηση. Θυσίασαν πολλά και μπήκαν στις φωτιές για να σώσουν ό,τι μπορούν. Εγώ έτυχε να είμαι απλά επώνυμος.Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που τον γεμίζει. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην διάσωση ενός ζώου ή στο να μιλήσω απλά με έναν πυροσβέστη νιώθω περήφανος και θα το έκανα ξανά.

Έχω μία ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, ναι. Ο Μάριος (σ.σ. ο σκύλος του) είναι αδερφός μου. Καταλαβαίνει τα πάντα. Έτσι νιώθω για όλα τα ζωάκια. Πήγαμε στον Άγιο Στέφανο, μαζέψαμε όσα μπορούσαμε. Θυμάμαι μία ιστορία. Ήταν ένα σκυλάκι σε μία μάντρα, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά αυτό δάγκωνε και ήταν επιθετικό. Έφυγαν οι άνθρωποι, δεν μπορούσαν να κάτσουν άλλο εκεί και εγώ με τον φίλο μου σκεφτήκαμε ότι δεν μπορούμε να φύγουμε. Έτσι, ο φίλος μου φρόντισε να του αποσπάσει την προσοχή, εγώ άνοιξα την πόρτα και τρέξαμε πάρα πολύ. Δεν έχω τρέξει πιο γρήγορα στη ζωή μου.Υπάρχει θύμος και οργή. Η σημερινή εικόνα με στεναχωρεί. Αν έβλεπα έναν εμπρηστή; Δεν θέλω να γίνω γραφικός… Πολύ δύσκολα θα έμενα μόνο στα λόγια».

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Παππά εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ