Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Μπρέι σε ηλικία 29 ετών

Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Μπρέι σε ηλικία 29 ετών

Ο Τι Τζέι Μπρέι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 29 ετών, ανακοινώνοντάς το με ένα μήνυμα στο instagram.

Μπάσκετ τέλος για τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 29 ετών, ανακοινώνοντας την αποφάση του μέσω μηνύματος στο instagram.

Ο Μπρέι ειχε ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Παναθηναϊκό, στον οποίο υπέγραψε στις 8 Φεβρουαρίου, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Basket League.

Με το τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 10.8 πόντους, 3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ, σουτάροντας με το εκπληκτικό 53.3% πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπρέι στο instagram:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από το επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ξεπέρασαν τις πιο τρελές εμπειρίες και τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς για το ταξίδι που είχαμε μαζί. Στις πιο μεγάλες νίκες, στις πιο σκληρές ήττες, στην καθημερινή σκληρή δουλειά στις διπλές προπονήσεις, δημιουργήσαμε ξεχωριστές αναμνήσεις που θα κρατήσω στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την επιρροή που είχατε στο ποιος είμαι ως παίκτης. Κυρίως, σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που είχαμε εκτός παρκέ. Μου μάθατε μια νέα κουλτούρα και νέους τρόπους ζωής. Είμαι ευγνώμων για τις αλλαγές που πραγματοποίησα ως άνδρας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρραβωνιαστικιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στήριζαν στο σπίτι, σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής προς τους στόχους και τα όνειρά μου. Όλες οι επισκέψεις, όλες οι κλήσεις στο FaceTime και τα μηνύματα σήμαιναν περισσότερα από ό,τι θα φανταστείτε ποτέ. Γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να ακολουθείς το μπάσκετ σε μια άλλη ήπειρο, αλλά ξέρω πως είχα τη στήριξη όλου του κόσμου από πίσω μου, που με βοήθησε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου.

Ελπίζω να μην ξεθωριάσουν όλες οι φιλίες και οι οικογενειακές σχέσεις που απέκτησα μακριά από τις ΗΠΑ. Θα σας ξαναδώ όλους μια μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ