Κουζέλογλου – «Είμαστε νέα ομάδα – Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Κουζέλογλου – «Είμαστε νέα ομάδα – Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για τη νέα σεζόν που τον βρίσκει στον Ηρακλή και για τους στόχους που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, με τον Έλληνα φόργουορντ να μιλά για τους στόχους του «γηραιού» ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από το εξωτερικό με την Ορτέζ, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος με την οποία είχε χριστεί διεθνής στα παράθυρα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κουζέλογλου:

Για τη νέα αρχή με τον Ηρακλή αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Σίγουρα είναι μια καινούρια αρχή, από την Θεσσαλονίκη είμαι, ξέρω τα κατατόπια εδώ πέρα είχα παίξει ως αντίπαλο τον Ηρακλή. Είναι μια χρονιά σίγουρα πιο δύσκολη, όλες οι ομάδες είναι πιο δυνατές, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα όμως. Είναι καινούρια, έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και συγκεντρωνόμαστε στην προπόνηση. Σιγά-σιγά και βήμα-βήμα».

Για τις πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ και το θέμα της χημείας: «Δεν το κοιτάμε, πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Πρέπει να κάνουμε προπόνηση σκληρή κάθε μέρα ώστε να βελτιωνόμαστε, να βρούμε την χημεία μας και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για τις παραστάσεις που απέκτησε με την Ορτέζ την προηγούμενη χρονιά: «Σίγουρα έχω κάποιες παραστάσεις παραπάνω αλλά πρέπει να έχω το κεφάλι κάτω να δουλεύω σκληρά να δουλέψω και με την ομάδα και ξεχωριστά, για να φανώ όσο πιο έτοιμος γίνεται μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τις εντυπώσεις που έχει από τα φιλικά: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς, είμαστε ακόμα λίγες μέρες μαζί στις προπονήσεις και έλειπε και ένας παίκτης οπότε όπως είπα πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά, να κάνουμε προπόνηση, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα για να φανούμε έτοιμοι στα στα επίσημα».

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Ηρακλή: «Πέρυσι υπήρχε και ο κορωνοϊός, σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή θα βοηθήσει πολύ, γι’ αυτό θα είναι πολύ καλό να είναι ο κόσμος μαζί μας θα είναι σίγουρα έκτος παίκτης και ελπίζω να είναι εδώ πέρα για να μας βοηθήσει».

Για τους στόχους που έχει η ομάδα: «Δεν θέλω να πω από τώρα στόχους, όπως είπα πιο πριν, πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε πολλά παιχνίδια θα κοιτάξουμε την προπόνηση μας σήμερα γιατί αύριο έχουμε ένα φιλικό, θα κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός.

Σίγουρα σκεφτόμαστε και το ευρωπαϊκό κομμάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι τα παιχνίδια αυτά είναι πιο γρήγορα, από την έναρξη του πρωταθλήματος, γι’ αυτό κιόλας πρέπει να κάνουμε προπόνηση για να είμαστε πιο έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Για την Εθνική ομάδα: «Σίγουρα το σκέφτομαι , όλοι οι αθλητές θέλουν να παίξουν στην Εθνική ανδρών και εμένα είναι στόχος μου, αλλά τώρα είμαι εδώ και αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω προπόνηση και να βελτιωθώ για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ