Σκορδίλης – «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Ηρακλή – Ο κόσμος έλλειψε από την ομάδα»

Σκορδίλης – «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Ηρακλή – Ο κόσμος έλλειψε από την ομάδα»

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για την επιστροφή του στον Ηρακλή, αλλά και το πόσο έλλειψε ο κόσμος από το γήπεδο την περσινή σεζόν.

Τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ηρακλή εξέφρασε ο Γάιος Σκορδίλης, στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day του «γηραιού».

Παράλληλα ο Έλληνας σέντερ, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τονίζοντας πως έλλειψε πολύ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γάιος Σκορδίλης:

Αρχικά σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή, ήρθα μικρός όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν αποκόμισα πολλές εμπειρίες.

Είναι κάτι που θέλω να το χρησιμοποιήσω ερχόμενος ξανά εδώ γιατί έχουμε πολλά παιδιά που είναι νέοι σε ηλικία τόσο Έλληνες όσο και ξένοι. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από μεριάς μου όσο περισσότερο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για μετακίνησή του στον Ηρακλή: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει συζητήσεις, νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή για μένα να γυρίσω. Ήταν η καλύτερη επιλογή, την δεδομένη στιγμή τώρα νομίζω ότι κύλησαν όλα όπως έπρεπε για να γυρίσω και αυτό θα κρατήσω».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Σίγουρα είναι κάτι που έλειψε από την περυσινή ομάδα και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από την πορεία της ομάδας. Νομίζω της έλειψε πολύ ο κόσμος. Τώρα με τον κορωνοϊό είναι ανέφικτο να γεμίσει το Ιβανώφειο, αλλά όσο ποσοστό κόσμου και αν υπάρχει, είμαι σίγουρος πως θα είναι ο έκτος παίκτης.

Σίγουρα δίνει ώθηση, δηλαδή όταν έχεις πάντα τον κόσμο πίσω σου, παίζεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με μεγαλύτερο δυναμισμό και σίγουρα είναι κάτι που κόβει και από τον αντίπαλο. Δηλαδή δεν έρχεται ο αντίπαλος με το ίδιο σκεπτικό, όταν έχει κόσμο ξέρουν όλοι πως είναι μια δύσκολη έδρα να έρθεις να κερδίσεις».

Για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και την Ευρώπη: «Κάποια από τα παιδιά που είναι στην ομάδα, έχουν εμπειρία θα βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά με τα ταξίδια. Όλα είναι κάπως ιδιαίτερα, λόγω της πανδημίας όσον αφορά τα ταξίδια, που θα είναι τα παιχνίδια ή αν θα είναι σε φούσκα ή όχι.

Κάθε χώρα έχει διαφορετικά κριτήρια αυτή τη στιγμή με τον κορωνοϊό. Νομίζω όμως ότι πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά με τα διπλά παιχνίδια, καθώς θα έχουμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, ενώ θα υπάρχει η ευκαιρία για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά για όλους τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ