Ερασιτέχνης : «Χαιρετίζουμε την παρουσία του Γουλιέλμου, όλοι στο Παλέ με ΠΑΟΚ»

Ερασιτέχνης : «Χαιρετίζουμε την παρουσία του Γουλιέλμου, όλοι στο Παλέ με ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει στην ΚΑΕ τον γνωστό νομικό και φίλαθλο της ομάδας, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Η ανάληψη της διοίκησης του Άρη από την ομάδα του Δημήτρη Γουλιέλμου άρχισε ήδη να βελτιώνει την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης, καθώς ο γνωστός νομικός ρύθμισε ήδη αρκετές εκκρεμότητες από την εποχή Λάσκαρη.

Το γεγονός αυτό έκανε τον Ερασιτέχνη να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία καλωσορίζει τον κ. Γουλιέλμο στην οικογένεια του Άρη και παράλληλα καλεί τον κόσμο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

«Το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ χαιρετίζει με ικανοποίηση την παρουσία του έγκριτου νομικού και Αρειανού κ. Δημήτρη Γουλιέλμου στην ΚΑΕ και εύχεται η δραστηριοποίηση του να δρομολογήσει την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ με την βοήθεια της 3μελούς Επιτροπής που συνέστησε, προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και στάθηκε δίπλα στην ομάδα μπάσκετ σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία μέχρις ότου επανέλθει η ΚΑΕ σε μια κανονική λειτουργία αυτή την εβδομάδα και θα στέκεται δίπλα της σε κάθε βήμα.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να βοηθήσουν με στόχο την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή.

Σας περιμένουμε όλους στο Αλεξάνδρειο, στο παιχνίδι της Τετάρτης 21/03, όπου στο “Nick Galis Hall” θα αποδείξουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος του ελληνικού μπάσκετ είναι εδώ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ