Μποχωρίδης – «Να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε την ομάδα εκεί που αξίζει»

Μποχωρίδης – «Να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε την ομάδα εκεί που αξίζει»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού αλλά και για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού για τη σεζόν που ξεκινά, τους στόχους της ομάδας αλλά και για την επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Όσα είπε ο Μποχωρίδης:

«Δεν θέλαμε να έχουμε αυτή την εικόνα πέρσι. Πολλά καινούρια πρόσωπα και νέα προσπάθεια. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Για τον Πρίφτη: «Κάθε προπονητής έχει διαφορετικό στυλ και υπάρχουν διαφορές με πέρσι. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, θέλουμε να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας».

Για την χημεία: «Είναι μία νέα ομάδα… Ελπίζουμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Για την επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Πολύ σημαντικό. Πέρσι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πορεία μας. Είναι διαφορετικό το γεμάτο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος και να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ για τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ