Παναθηναϊκός – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισητήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Δεν υπάρχουν άλλα «μαγικά χαρτάκια» για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος, καθώς, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ο κόσμος προμηθεύτηκε όλα τα διαθέσιμα εισητήρια για τους αγώνες του διημέρου 18 -19 Σεπτεμβρίου, που γίνονται για να τιμηθεί η μνήμη του ιστορικού παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού.

Στο τουρνουά, πέραν του «οικοδεσπότη» Παναθηναϊκού, το παρών θα δώσουν η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η πρωτάθλητρια της Euroleague το 2021, Ανατολού Εφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Τριφυλλιού»:

«Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το 3ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Οι φίλαθλοί μας απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Πέραν εκείνων που έχουν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό τους για το 3ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν και οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Κατόπιν τούτου και δεδομένου πως οι διαθέσιμες θέσεις έχουν εξαντληθεί, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως η πώληση των καρτών διαρκείας θα σταματήσει μέχρι τη Δευτέρα (20/9) στις 10.00 όταν και θα αρχίσει εκ νέου διαδικτυακά, μέσω του viva.gr.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

18.00: Συνέντευξη Τύπου

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Anadolu Efes – Ratiopharm Ulm
20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

Οδηγίες για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο

Η ώρα για την επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο, έπειτα από ενάμιση χρόνο, έφτασε! Στο 3ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πάρουν ξανά τη θέση τους στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής τους στο 3ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

– Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

– Οι θύρες θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της κάθε ημέρας του τουρνουά δηλαδή από τις 15.00, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

– Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

– Σημειώνεται πως τα πάνω διαζώματα του ΟΑΚΑ (401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411) θα παραμείνουν κλειστά.

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ