Ο Έρικ Γκρίφιν έχει ήδη σκεφτεί το μέλλον μετά το μπάσκετ (pics, vid)

Ο Έρικ Γκρίφιν έχει ήδη σκεφτεί το μέλλον μετά το μπάσκετ (pics, vid)

Εταιρεία με μπλουζάκια έχει δημιουργήσει ο Έρικ Γκρίφιν της ΑΕΚ, επενδύοντας στο μέλλον του, όταν αποσυρθεί από τα παρκέ

Η μετάβαση από το πέρας της καριέρας κάθε αθλητή στη νέα του ζωή χωρίς τη ρουτίνα που έχει συνηθίσει είναι μια δύσκολη περίοδος. Ο Έρικ Γκρίφιν ήδη οργανώνει το μέλλον του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, για να μη βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως, δημιουργώντας τη δική του εταιρεία ρουχισμού.

Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο, με το όνομα του brand «Cold Hearted» να παραπέμπει σε σκληράδα και απονιά, όμως ο Έρικ, που διάλεξε αυτήν την επωνυμία για τα προϊόντα του μετά από προτροπή φίλου του, το κάνει λόγω της αγάπης του για τη μόδα, προσπαθώντας πράλληλα να είναι οικονομικά ανεξάρτητως και μετά το τέλος των ημερών του ως παίκτης.

Επειδή μάλιστα πιστεύει πολύ στην προσωπική προσπάθεια, ο ίδιος διαφημίζει τα σχέδια ποζάροντας στο Instagram. Η εταιρεία έχει τα πάντα, μπλουζάκια, ζώνες πάντελόνια, καπέλα, γενικά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Δείτε εδώ ορισμένα δείγματα του παίκτη της «Ένωσης»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ