ΑΕΚ – Κανένα άγχος για ban και Χάρις

ΑΕΚ – Κανένα άγχος για ban και Χάρις

Ήσυχοι παραμένουν στην ΑΕΚ για την έκβαση των ban που υπάρχουν, αλλά και για τον Μάνι Χάρις.

Η ΑΕΚ πέχει μόλις μια εβδομάδα από την έναρξη των επίσιμων υποχρεώσεών της που ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της «Βασίλισσας» στο Final 4 του Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί προσεχές Σαββατοκύριακο (25-26 Σεπτεμβρίου) στο «Δήμητριος Τόφαλος» της Πάτρας, με την «Ένωση» να ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Προμηθέα το Σάββατο.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί πλήρης ηρεμία τόσο για τα μέτωπα που είναι ανοικτά, όσο και γι’ αυτά που φημολογείται πως είναι. Στο πρώτο σκέλος υπάρχουν τα ban που έχουν επιβληθεί από τη FIBA, με τη διοίκηση να έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την άρση τους.

Το άλλο κομμάτι είναι το κλίμα αναφορικά με τον Μάνι Χάρις. Φήμες συνδέουν τον Αμερικανό γκαρντ με την Κίνα και αίτημά του, να μείνει ελεύθερος, με την ΑΕΚ όμως να βρίσκει αυτά τα σενάρια εντελώς ανυπόστατα. Ο παίκτης επέστρεψε στο δυναμικό της μετά από 3 χρόνια, με τον Στέφανο Δέδα να παίζει κι αυτός το ρόλο του, αφού οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί σε Μπαχτσεσεχίρ και Χάποελ Χολόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ