Η νέα Basket League παρουσιάζεται στο… κοινό της

Η νέα Basket League παρουσιάζεται στο… κοινό της

Η Basket League θα πραγματοποιήσει σήμερα (20/9, 15:00) την παρουσίασή της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους παίκτες των δώδεκα ομάδων να μιλούν για ό,τι πρόκειται να συμβεί μέσα στα παρκέ.

Η ώρα της παρουσίασης για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Basket League έφτασε.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως σήμερα (20/9, 15:00) θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως θα προβεί στις βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής σεζόν, ενώ τον λόγο θα πάρουν και οι αρχηγοί των 12 ομάδων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ:

Σήμερα Δευτέρα (20/9, ώρα έναρξης 15:00) θα πραγματοποιηθεί σε λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton Athens η Παρουσίαση της Stoiximan Basket League της σεζόν 2021-22, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ του 30ού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι Βραβεύσεις των Κορυφαίων του προηγούμενου Πρωταθλήματος, της Stoiximan Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21.

Θα βραβευθούν οι:

  • O Ιωάννης Παπαπέτρου ως MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Stoiximan Basket League 2020-21.
  • Οι Τάισον Κάρτερ, Βασίλης Μουράτος, Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης ως μέλη της καλύτερης πεντάδας.
  • Ο Χρήστος Σερέλης ως Προπονητής της Χρονιάς.
  • Ο Νίκος Χουγκάζ ως Καλύτερος Νέος Παίκτης (κάτω των 21 ετών).
  • Ο Βασίλης Μουράτος ως Πιο Βελτιωμένος Παίκτης της Stoiximan Basket League 2020-21.
  • Ο Μάριο Χεζόνια ως Πιο Θεαματικός και Δημοφιλής Παίκτης.
  • Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ως Καλύτερος Αμυντικός.

Θα ακολουθήσει η Συνέντευξη Τύπου των Αρχηγών και των Προπονητών των ΚΑΕ και Παρουσίαση των Χορηγών του Πρωταθλήματος. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους ηλεκτρονικά στο messenger της σελίδας του ΕΣΑΚΕ στο Facebook.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, για την εκδήλωση έχουν σταλεί προσωπικές προσκλήσεις, καθώς ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στην αίθουσα είναι περιορισμένος. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης δεν θα επιτραπεί χωρίς πρόσκληση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 από τις 15:00 έως τις 16:00. Από τις 16:00 και έως το τέλος της η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο Youtube.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ