Αυγενάκης – «Η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία, αλλαγές στις ποινές λόγω μη αδειοδότησης»

Αυγενάκης – «Η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία, αλλαγές στις ποινές λόγω μη αδειοδότησης»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα Basket League, αλλά και στη νέα «σύνθεση» της ΕΟΚ, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές στις ποινές λόγω μη αδειοδότησης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημοποίησε την αλλαγή στις ποινές λόγω μη αδειοδότησης, στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε τις ισχύουσες ποινές αφαίρεσης 5-10 βαθμών, εξοντωτικές, εξηγώντας πως πρόκειται να μειωθούν σε αφαίρεση 3 έως 5 βαθμών.

Παράλληλα ο Αυγενάκης τόνισε ότι η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως «χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην παρουσίαση της Basket League:

«Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα. Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα.

Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του. Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ