Σκουρτόπουλος – «Να μπούμε στα playoff παίζοντας καλό μπάσκετ»

Σκουρτόπουλος – «Να μπούμε στα playoff παίζοντας καλό μπάσκετ»

Για τους φετινούς στόχους που έχει η ομάδα του Ηρακλή, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Το σύνθημα για μία καλύτερη σεζόν από την περασμένη, έδωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής του Ηρακλή ανέφερε πως η ομάδα έχει ως βασικό στόχο την είσοδο στα playoff, ωστόσο πρόσθεσε πως όλοι θέλουν να γίνει αυτό, παίζοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά. Τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά, που βραβεύτηκαν για την περυσινή χρονιά. Όλοι ήταν άξιοι κι ελπίζω και φέτος όλα να πάνε καλά για όλες τις ομάδες, να μείνουμε προσηλωμένοι στις τέσσερις γραμμές και να μην ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά.

Πέρυσι ήταν μια μέτρια χρονιά, φέτος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο σύνολο. Έχουμε συνδυάσει αρκετή εμπειρία και πολύ ταλέντο και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά, για να βρούμε τα βήματά μας, που θα μας οδηγήσουν σε μια καλή χρόνια. Πρώτα απ’ όλα να στηθεί μια σωστή ομάδα, να παίξουμε καλό μπάσκετ και ο στόχος είναι να καταφέρουμε να είμαστε στα playoffs».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Για τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντικό, όπως για όλες τις ομάδες και ήδη η πρώτη εικόνα από τα ματς του Κυπέλλου, νομίζω ότι είναι πολύ θετική και ευχάριστη για όλους. Το παιχνίδι, χωρίς τους θεατές, είναι κάτι το διαφορετικό. Το θέμα είναι να μείνουμε όλοι σε κόσμια συμπεριφορά, να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στις ομάδες και για μας συγκεκριμένα, ο κόσμος αποτελεί πραγματικά τον έκτο παίκτη. Είναι μεγάλη δύναμη, δημιουργεί μια δυνατή έδρα, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλά θετικά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ