ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο 80-72

ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο 80-72

Κατσίβελης, Κρουμπάλι και Γκος, οδήγησαν σε νίκη τον δικέφαλο, απέναντι σε μια ομάδα που κυνήγησε την ανατροπή ως το τελευταίο λεπτό.

Έχοντας τους Γκος, Κατσίβελη και Κρουμπάλι σε πολύ καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του μαχητικού Ρεθύμνου στην Πυλαία με . Στο 10-8 ο δικέφαλος που έκανε βήμα για την είσοδό του στην 6άδα, ενώ στο 7-12 έπεσαν οι Κρητικοί που έχασαν έδαφος στη μάχη των πλέι οφ.

Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, σε όλο το υπόλοιπο ματς ο ΠΑΟΚ διατηρούσε  διαρκώς το προβάδισμα, το οποίο μάλιστα κάποιες φορές άγγιξε και τη διψήφια διαφορά (59-47, 72-62 στο 35’). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ωστόσο δεν κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι, με το Ρέθυμνο να κάνει την αντεπίθεσή του στα τελευταία λεπτά και να «φτάνει» κοντά στο να «κλέψει» το ματς.

Χόμπσον, Ντάνιελς και Αρμστεντ έφεραν την ομάδα της Κρήτης στον πόντο (72-71 με 2,5 λεπτά για το φινάλε), ωστόσο ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία του και έφτασε στη νίκη. Οι γηπεδούχοι παρά την αστοχία τους στα σουτ εντός παιδιάς, εκμεταλλεύθηκαν τη δυνατότητα που είχαν να πάνε πολλές φορές στις βολές.

Συγκεκριμένα με 31/36 έκαναν τη διαφορά στο ματς, με τον Κατσίβελη να ευστοχεί σε ένα καθοριστικό ζευγάρι στα 22’’, κάνοντας το 77-72. Προηγήθηκαν άστοχα τρίποντα από τους Αρμστεντ και Ντάνιελς, ενώ ακολούθησε λάθος του τελευταίου στα 18’’.

Έτσι ο Κρουμπάλι με δύο καλάθια στα τελευταία δευτερόλεπτα, έγραψε το τελικό 80-72.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 44-36, 64-54, 80-72

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ