ΑΕΚ για Δρακόπουλο – «Να ανασκευάσει τις δηλώσεις του»

ΑΕΚ για Δρακόπουλο – «Να ανασκευάσει τις δηλώσεις του»

Η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και έστειλε μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Θοδωρή Δρακόπουλο καλώντας τον να ανασκευάσει τις δηλώσεις του

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αναρωτήθηκε πώς η ΑΕΚ εξασφάλισε άδεια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα».

Η «Ένωση» δεν έμεινε άπραγη και πέρασε στην αντεπίθεση καλώντας τον ισχυρό άνδρα του «Γηραιού» να ανασκευάσει και παράλληλα τονίζοντας ότι αν λάβει αποζημίωση, προτίθεται να τη διαθέσει ως δωρεά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.
Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ