Κασιμίρο – «Καταφέραμε το ένα μέρος της αποστολής μας, αλλά ο τελικός είναι το σημαντικότερο»

Κασιμίρο – «Καταφέραμε το ένα μέρος της αποστολής μας, αλλά ο τελικός είναι το σημαντικότερο»

Ο Λουίς Κασιμίρο μίλησε μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ και ανέφερε πως η ομάδα του πέτυχε το πρώτο μέρος της αποστολής της, όμως το σημαντικότερο είναι ο τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ ο Λουίς Κασιμίρο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πέτυχε το πρώτο μέρος της αποστολής της, όμως το σημαντικότερο είναι ο τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Super Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ακολουθήσαμε μία σωστή τακτική στην διάρκεια του αγώνα, είχα κάποια στιγμή πρόβλημα στον τομέα των ριμπάουντ, μειώσαμε τα λάθη μας στην δεύτερη περίοδο, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Είναι σημαντική η νοοτροπία σε ένα SuperCup, πρέπει να πιστέψουμε στην δουλειά μας, όπως κάναμε με την ΑΕΚ. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, έχουμε καταφέρει ένα μέρος της αποστολής μας. Ήμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι αλλά αύριο ο τελικός είναι το σημαντικότερο κομμάτι. Παίξαμε πιο δυνατά από σωματικής πλευράς στην τρίτη περίοδο, απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Θέλουμε να δουλεύουμε σωστά στην άμυνα αλλά και στην αντοχή μας».

Για τον πλουραρισμό στον επιθετικό τομέα είπε: «Δεν είναι πολύ σημαντικό το να βάζουμε πόντους αλλά να παίξουμε ομαδικά και να έχουμε σωστή σκέψη και λογική στον αγώνα. Η ευθύνη μοιράζεται σε όλους τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ