Περιστέρι – Θέλει να κάνει ότι δεν κατάφερε πέρυσι (pics+vids)

Περιστέρι – Θέλει να κάνει ότι δεν κατάφερε πέρυσι (pics+vids)

Το Περιστέρι την περσινή σεζόν την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά της Basket League, φέτος ψάχνει το κάτι παραπάνω και γιατί όχι μια διάκριση.

Το Περιστέρι την περσινή χρονιά πραγματοποίησε μία καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε μία ανάσα από την είσοδο του στα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από τον Προμηθέα Πατρών.

Φέτος το Περιστέρι έχει στόχο να φτάσει ακόμα πιο ψηλά συγκριτικά με πέρυσι και αυτό δεν μοιάζει ακατόρθωτο με τις προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας.

Πόσο άλλαξε με πέρυσι

Αρκετές είναι οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο ρόστερ της ομάδας καθώς προστέθηκαν παίκτες με εμπειρία τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι κυανοκίτρινοι φιλοδοξούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους την φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Λίνος Χρυσικόπουλος Δημήτρης Κατσιβέλης, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιανίκ Μορέιρα Ίαν Μίλερ, Τζος Χαγκινς, Έρικ ΜακΚρι και Τσαντ Μπράουν.

Ακόμα οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Χρήστο Σαλούστρο και τον Τέραν Πέτεγουεϊ.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Τζέι Κρόκετ.

Το ρόστερ:

Γκαρντ: Χάγκινς, Κατσιβέλης, Μανιάς, Μίλερ, Μωραϊτης, Ευσταθιάδης

Φόργουορντ: Πέτεγουεϊ, Σαλούστρος, Χρυσικόπουλος, ΜακΚρι

Σέντερ: Μπράουν, Μορέιρα, Τόλα

Προπονητής

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και το Περιστέρι θα συνεχίσουν μαζί και την νέα χρονιά καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τον εμπιστεύονται πλήρως και του έδωσαν για ακόμη μία χρονιά την ευκαιρία να βρίσκεται στον πάγκο.

Σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πώς είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός προπονητής. Οι άνθρωποι της ομάδας φέτος περιμένουν περισσότερα από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και μία αρκετά καλύτερη πορεία από την περσινή, καθώς ο ίδιος έκανε τις επιλογές των παικτών.

Το αστέρι

Το Περιστέρι ενισχύθηκε σημαντικά την φετινή χρονιά και πολλοί από τους νέους παίκτες θα μπορούσαν να ηγηθούν της ομάδας και να την κουβαλήσουν στις πλάτες τους όλη την χρονιά.

Σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης είναι και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος ανανέωσε για ακόμη μία σεζόν με τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης και αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά του στο Περιστέρι.

Την περσινή χρονιά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και την βοήθησε αρκετά σε όλα τα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 4,9 πόντους 3,2 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 14 λεπτά στην Basket League, ενώ στο Basketball Champions League σε τέσσερις αγώνες είχε 3,8 πόντους 1,8 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 12 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

 

Που μπορεί να φτάσει

Το Περιστέρι θέλει σίγουρα να φτάσει πιο μακριά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Παρά τις συνεχόμενες αλλαγές σε παίκτες και προπονητές σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έφτασε μία ανάσα από τα ημιτελικά της Basket League.

Φέτος η ομάδα έχει αποκτήσει καλούς και έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και ο προπονητής της ομάδας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι γνώστης του ελληνικού μπάσκετ και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει πιο ψηλά. Το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί στην πράξη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ