AEK – Παρατείνεται η διάθεση των διαρκείας λόγω αυξημένης ζήτησης

AEK – Παρατείνεται η διάθεση των διαρκείας λόγω αυξημένης ζήτησης

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της νέας σεζόν σε βαθμό τέτοιο, ώστε η ΚΑΕ να συνεχίσει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Άπαντες στην ΑΕΚ προσδοκούν ότι η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική από όλες τις απόψεις. Η «Βασίλισσα» βλέπει τον κόσμο της να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της νέας σεζόν, ώστε να μη μείνει ούτε ένα μαγικό χαρτάκι χωρίς κάτοχο και όλοι να δώσουν το παρών στο νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια.

Για το λόγο αυτό ο σύλλογος ανακοίνωσε πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθρυτούν τα «μαγικά χαρτάκια» μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Τις τελευταίες ημέρες/ώρες παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα σχετικά με την αγορά εισιτηρίων Διαρκείας της περιόδου 2021-2022.

Ως εκ τούτου, και προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι, η ΑΕΚ ΒC αποφάσισε την παράταση της διάθεσής τους. Oι φίλοι της Ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά/ηλεκτρονικά τα «Διαρκείας» τους έως και την Πέμπτη 07/10/21, και από τα Γραφεία μας στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, από τη Δευτέρα 04/10 έως την Πέμπτη 07/10/21.

Για σήμερα Πέμπτη (30/09) η διάθεση γίνεται κανονικά και από τα Γραφεία μας.

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Για σήμερα Πέμπτη (30/09) η διάθεση γίνεται κανονικά και από τα Γραφεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ:»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ