Καμπερίδης – «Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Καμπερίδης – «Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Basket League απέναντι στο Λαύριο, αναφερόμενος και στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε μέσα από το blog του στο site της Basket League για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λαύριο και δήλωσε την ανυπομονησία του για να δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» στο «Παλατάκι», για τους οποίους έχει ακούσει πολλά.

Διαβάστε το blog του Καμπερίδη:

Ήρθε η ώρα να δω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο

Ξεκινά το νέο πρωτάθλημα και είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι περίεργα.

Μπαίνουμε ξανά στο γήπεδο μετά από πέντε περίπου μήνες για επίσημο παιχνίδι. Παίζουμε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες με κόσμο στις κερκίδες, κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο όχι μόνο για μένα. Οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε ακούσει τόσα πολλά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε στο γήπεδο. Ήρθε όμως η ώρα!

Θα είμαι για πρώτη φορά μαζί με τον αδερφό μου. Είναι κι αυτό ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Ετοιμάζομαι να παίξω και το πρώτο μου Ευρωπαϊκό παιχνίδι, την επόμενη Τρίτη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα με απασχολήσει από το βράδυ του Σαββάτου και μετά.

Στο μυαλό μου και στη σκέψη όλων μας είναι μόνο το παιχνίδι με το Λαύριο. Πέρσι νομίζω ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, έκαναν εξαιρετική πορεία κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ