Ζάρας – «Να πορευτούμε μαζί με όλο τον κόσμο της Λάρισας»

Ζάρας – «Να πορευτούμε μαζί με όλο τον κόσμο της Λάρισας»

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ για τη νέα χρονιά στη Basket League όπου ελπίζει ο κόσμος της Λάρισας να στηρίξει την ομάδα.

Ο Θοδωρής Ζάρας ανήκει από φέτος στο δυναμικό της Λάρισας και ελπίζει ο κόσμος της πόλης να στηρίξει την ομάδα.

Ο Έλληνας γκαρντ έγραψε στο blog του στο site της Basket League για τη νέα σεζόν, που θα βρει τον θεσσαλικό σύλλογο να κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (2/10, 17:00).

Διαβάστε το blog του Ζάρα στον ΕΣΑΚΕ:

Να πορευτούμε μαζί με τον κόσμο μας όλη τη σεζόν

Αρχικά καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες της basket league. Η ΚΑΕ Λάρισα έχει δουλέψει πολύ καλά και μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα και προσωπικά πιστεύω η ομάδα θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την πρεμιέρα να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό αντίπαλο τον Κολοσσό.

Στην προετοιμασία και στα φιλικά η ομάδα έδειξε διάθεση, έδειξε ένα μαχητικό πρόσωπο που θεωρώ είναι ο οδηγός και για την πρεμιέρα αλλά και για την σεζόν που έχουμε μπροστά μας η οποία θα είναι μεγάλη, δύσκολη και απαιτητική. Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα δίνει ένα θετικό πρόσημο στη νέα χρονιά, είναι σαφώς ένα ευχάριστο γεγονός και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας στην πρώτη αναμέτρηση .

Επιδιώκουμε με την εικόνα μας και την προσπάθεια μας να πλησιάσουμε τους οπαδούς της Λάρισας, να τους αγκαλιάσουμε σαν ομάδα, αυτό που λείπει τόσα χρόνια από αυτήν την μπασκετική πόλη με την μεγάλη ιστορία και να πορευτούμε μαζί τους όλη τη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ