Χουγκάζ – «Να γυρίσουμε με το διπλό από την Πάτρα»

Χουγκάζ – «Να γυρίσουμε με το διπλό από την Πάτρα»

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την αναμέτρηση του Ιωνικού Νίκαιας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, αναφέροντας πως στόχος είναι το διπλό.

Το πρωτάθλημα της Basket League ξεκινά και ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την πρεμιέρα του Ιωνικού Νίκαιας απέναντι στον νεοφώτιστο Απόλλωνα Πατρών.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως στόχος της ομάδας του είναι να φύγει με το διπλό την Πάτρα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων που επιστρέφουν στα γήπεδα.

Το μήνυμα του Νίκου Χουγκάζ:

«Καλησπέρα και καλή σεζόν να έχουμε,

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό επιστρέφουμε στη δράση. Στον IONIKOS NIKAIA BC HNC Revolution είμαστε έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και προσωπικά ανυπομονώ.

Το συναίσθημα να μπαίνω στο παρκέ και στις εξέδρες να βλέπω κόσμο είναι κάτι που μου είχε λείψει μπορώ να πω.
Φέτος είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω και πάλι στις εξέδρες τους φιλάθλους μας. Ο κόσμος μας είναι ο «έκτος παίκτης» και θέλουμε τη στήριξή τους σε κάθε αγώνα.

Μπορεί τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Stoiximan Basket League να τον δίνουμε εκτός έδρας, αυτό όμως δεν αλλάζει τον στόχο μας. Κι αυτός είναι η νίκη. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια και να δίνω υποσχέσεις, αλλά να είστε σίγουροι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ.

Ο Απόλλωνας θέλει να «πάρει» την ρεβάνς για την ήττα στο Κύπελλο, αλλά και εμείς να γυρίσουμε από την Πάτρα με το διπλό.

Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Τα λέμε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ